Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Λεφτά υπάρχουν....για την αστυνομία.


Αρκετούς μήνες τώρα , βλέπουμε το εθνικό σύστημα υγείας να αδυνατεί να τα βγάλει πέρα στην μάχη με τον "αόρατο εχθρό". Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας διαρκούς έκκλησης του κόσμου προς την κυβέρνηση να εξοπλίσει τα νοσοκομεία με κλίνες ΜΕΘ, με μόνιμες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού και την επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων στα δημόσια.
Τίποτα απο τα παραπάνω δεν έχει σημασία για τα κυβερνητικά στελέχη αφου υλοποίησε ένα απο τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα• την αναβάθμιση του εξοπλισμού της ελληνικής αστυνομίας.
Ειδικότερα, ο προϋπολογισμός του προγράμματος ξεπερνά συνολικά το ποσό των 31 εκατ. ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει την προμήθεια 675 οχημάτων, 15.690 αλεξίσφαιρα γιλέκα καθώς και εναν μεγάλο αριθμό ατομικών εφοδίων (στολές, κράνη κ.λ.π) αλλά και τεχνικό εξοπλισμό (κάμερες, υπολογιστές κ.λ.π).
Αν αναρωτιέστε γιατί πάντα υπάρχουν εκατομμύρια για την αστυνομία αλλά όχι για την υγεία.
Είναι γιατί αυτοί που κυβερνούν και έχουν την εξουσία στα χέρια τους ξέρουν ότι την κρίση που υπάρχει και θα χειροτερεύσει είτε θα την πληρώσει η ελίτ, είτε η κοινωνική πλειοψηφία. 
Η μη ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, τα ημίμετρα και η προσπάθεια αποποίησης της κρατικής ευθύνης, είναι επιλογές της κυβέρνησης. Και ήδη κοστίζουν ζωές.
ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου