Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Γιορτάζουν τη μεγάλη νίκη τους οι καθαρίστριες

http://www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/styles/teaser_big/public/slideshow/foto2_14.jpg?itok=zoSUZFhW
Την δικαίωση του πολύμηνου αγώνα τους γιορτάζουν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, τις οποίες γνωρίζει πλέον όλη η Ελλάδα και όχι μόνο, στο σημείο που είχαν κατασκηνώσει (Καραγιώργη Σερβίας και Νίκης).
Οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, μετά την ψήφιση του πρόσφατου νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την επαναπρόσληψη τους, έστησαν ένα μικρό πάρτι, στο οποίο βρέθηκαν και υπουργοί της κυβέρνησης.
Φορώντας γάντια, οι εργαζόμενες ξήλωσαν τις σκηνές μπροστά από την είσοδο του υπουργείου και εν συνεχεία ανάρτησαν μια μεγάλη αφίσα, η οποία έγραφε: «Οι 595 αγωνιζόμενες καθαρίστριες νίκησαν και συνιστούν 595 super active κατά των λεκέδων της υποκρισίας».
Στην ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής για την επιστροφή τους στην εργασία, αναφέρουν:
«Μετά από αγώνες 20 μηνών καταφέραμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό!!! Το δικαίωμα στην εργασία, που τόσο βάναυσα κάποιοι μας στέρησαν, καταφέραμε να το επανακτήσουμε. Στο δύσκολο αυτό μονοπάτι της ζωής μας βρήκαμε πολλούς συμπαραστάτες και αλληλέγγυους, οι οποίοι μας έδωσαν κουράγιο να συνεχίσουμε τον επίπονο και ψυχοφθόρο αγώνα μας. Η νίκη μας είναι νίκη όλων εκείνων που αγωνίστηκαν για να μην περάσει ο εργασιακός μεσαίωνας του Μνημονίου»...πηγές:tvxs,efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου