Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία για την κατάσταση στο Ντονιέτσκ

http://vathikokkino.gr/wp-content/uploads/2015/02/image00212.jpg 
Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, που εκπροσωπεί 90 εκατομμύρια εργαζόμενους σε 126 χώρες, καταγγέλλει την κατάσταση που επικρατεί στο Ντονιέτσκ και που έχει δραματικές επιπτώσεις στις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.
Καταγγέλλουμε την αντεργατική και αντιδημοκρατική κυβέρνηση του Κιέβου, που λειτουργεί σαν μαριονέτα υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και των συμμάχων τους.

Η αντιπαράθεση μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ με τη Ρωσία συνεχίζεται με τους απλούς ανθρώπους να βιώνουν τις συνέπειες.
Η ανακοίνωση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, στην οποία εκφράζει την ετοιμότητά της να στείλει επιπλέον στρατιωτικό εξοπλισμό για να υποστηρίξει την αντιδραστική κυβέρνηση του Κιέβου που συνεχίζει την επίθεση με αποτέλεσμα το θάνατο δεκάδων αμάχων, είναι πολύ ανησυχητική.
Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία καλεί να σταματήσει η σύγκρουση και να προστατευθούν οι άνθρωποι.
Εκφράζουμε τη διεθνιστική μας αλληλεγγύη προς τους εργαζόμενους που ζουν και εργάζονται στην Ανατολική Ουκρανία και σε ολόκληρο τον ουκρανικό λαό και επαναβεβαιώνουμε τους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή ότι παραμένουμε ενεργά στο πλευρό τους.
Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία υποστηρίζει σταθερά το δικαίωμα των λαών να αποφασίζουν μόνοι τους για το παρόν και το μέλλον τους, ελεύθερα και χωρίς ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
Η Γραμματεία
Πηγή:vathikokkino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου