Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Όλοι-ες στο συλλαλητήριο τη Πέμπτη 6/12 στις 10.30 στο Παράρτημα.


Συμπληρώνονται 10 χρόνια από την δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από την αστυνομία. Όσο κι αν η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ μας θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι και βουτηγμένους στην άγνοια, εμείς δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί εκείνος ο Δεμέμβρης. Ο Αλέξης ήταν μόνο η αφορμή. Τον Δεκέμβρη του 2008, ολόκληρη η νεολαία με μπροστάρηδες τους μαθητές, βγήκε στον δρόμο όχι απλά επειδή η αστυνομία δολοφόνησε έναν 15χρονο μαθητή. Επειδή έβλεπε το μέλλον της να καταστρέφεται από την κρίση που μόλις είχε δείξει τα πρώτα της σημάδια.
Σήμερα, 10 χρόνια μετά, βλέποντας βάρβαρες αλλαγές που καταστρέφουν ολοένα και περισσότερο την ζωή και το μέλλον μας, είναι χρέος μας να αγωνιστούμε για αυτά που μας αξίζουν! 
Φέτος ήδη έχουμε δείξει ότι το μαθητικό κίνημα μπορεί να οργανωθεί και να είναι μαχητικό. Οργανωθήκαμε ενάντια στο νόμο Γαβρόγλου από την αρχή της χρονιάς και ενάντια στο τέρας του φασισμού καταστρέφοντας την εθνικιστική φιέστα των χρυσαυγιτών! 
Συνεχίζουμε με αυτήν την οργάνωση και αυτόν τον παλμό. Φέτος στις 6/12, όλοι οι αγωνιστές μαθητές θα είμαστε στον δρόμο, πιάνοντας το νήμα από το Δεκέμβρη του 2008 και παίρνοντας δύναμη και καύσιμα από τους αγώνες που έχουμε ήδη δώσει. Δεν θα αφήσουμε στα χέρια κανενός το μέλλον μας. Μόνο έτσι θα τιμήσουμε πραγματικά όλους όσους εξεγείρονται, όλους όσους αντιστέκονται, όλους όσους αγωνίζονται!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 6/12 ΣΤΙΣ 10.30 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου