Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Καταγγελία συνδικάτων για την δικαστική απόφαση-κόλαφος, που νομιμοποιεί τους νόθους και πλαστούς αντιπροσώπους του Ε.Κ.Π


Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση των δικαστηρίων που αγνόησαν οφθαλμοφανή στοιχεία και έγγραφα για τις παρανομίες και νοθείες της ομάδας Νικολάου - Καραγεωργόπουλου στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Αγνόησαν προκλητικά την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων, του ανώτερου οργάνου του Εργατικού Κέντρου, που δεν νομιμοποίησαν τους νόθους και πλαστούς αντιπροσώπους.
Είναι προκλητικό την ίδια στιγμή που έχει βουίξει όλη η Πάτρα για τις παρανομίες τους να νομιμοποιούν αντιπροσώπους που έχουν εκλεγεί από σωματεία -φαντάσματα, σωματεία που δεν έχουν κάνει καν εκλογές, από σωματεία που έχουν ψηφίσει πεθαμένοι.
Δεν έχουμε αυταπάτες! Το δίκιο μας δεν κερδίζεται σε αίθουσες δικαστηρίων, το επιβάλλουμε με αγώνες και σκληρή πάλη. Σε αυτόν το δρόμο θα συνεχίσουμε!
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλους τους συνδικαλιστικές, τα σωματεία τους να μην αποδεχτούν την προκλητική και άδικη απόφαση των Δικαστηρίων. Με τη δράση τους να ακυρώσουν στην πράξη την προσπάθεια εργοδοσίας και μηχανισμών να κρατήσουν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας με νύχια και με δόντια.
Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό της πόλης μας, να περιφρουρήσουν και με την παρουσία τους όλες αυτές τις μέρες και την Κυριακή τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων. Κανένας νόθος δεν θα πάρει μέρος στις αρχαιρεσίες!
Όλοι και όλες το Σάββατο 16/6, 8:00μμ
και την Κυριακή 17/6, 9:00πμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Υπερασπιζόμαστε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του ΕΚΠ. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω! Κανένας νόθος δεν θα πάρει μέρος στις αρχαιρεσίες!
ΕΞΩ Η ΝΟΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ!

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ:
1. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
2. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΤΩΝ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν.ΑΧΑΪΑΣ
3. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
4. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
5. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
6. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
7. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
8.ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου