Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Για να εγκλήματα του Ισραηλινού στρατού κατά των Παλαιστινίων, Κυβέρνηση-Κράτος-Ελληνικός στρατός είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!


Αυτοί είναι οι φίλοι και σύμμαχοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του ελληνικού κράτους.
Οι στρατηγικοί σύμμαχοι της ελληνικής κυβέρνησης, οι δολοφόνοι του IDF, πυροβολώντας στο ψαχνό, σκότωσαν δεκαπέντε, και τραυμάτισαν εκατοντάδες χτες κατά τις μεγάλες διαδηλώσεις των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας για την ''Ημέρα της γης''. 
Αυτοί είναι οι σύμμαχοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι στρατηγικοί της εταίροι, τα πολύτιμα μέλη του άξονα Ελλάδος-Αιγύπτου-Κύπρου-Ισραήλ. 

Το ελληνικό κράτος είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟ.
Πριν μια μόλις εβδομάδα στην άσκηση Ηνίοχος εκπαιδευόταν μαζί με την Ισραηλινή πολεμική αεροπορία.
Τον περασμένο Ιούνιο είχαμε την επίσκεψη επιστέγασμα του αντιδραστικού άξονα με την διμερή Τσίπρα - Αναστασιάδη - Νετανιάχου στην Θεσσαλονίκη.
Τον περασμένο Νοέμβριο Καμμένος-Λιμπερμαν και Φωκαίδης συμφώνησαν την ''επέκταση της συνεργασίας Ελλάδος-Ισραήλ-Κύπρου σε επίπεδο στρατιωτικών ασκήσεων και επιχειρήσεων.
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης και ο Ισραηλινός ομόλογος του Gadi Eseinkot συμφώνησαν στην περαιτέρω ενίσχυσή της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ στους τομείς της επιχειρησιακής και ατομικής εκπαίδευσης, των ειδικών δυνάμεων, της ανταλλαγής πληροφοριών και της κυβερνοάμυνας.
http://www.amna.gr/home/article/234849/Enischusi-tis-stratiotikis-sunergasias-metaxu-Elladas---Israil

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα ντοκουμέντα στρατηγικής συνεργασίας του αντιδραστικού άξονα που κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από τους λαούς της Ν.Α. Μεσογείου. Αυτό είναι το πρόσωπο της αριστεροδέξιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Μιας κυβέρνησης συνεργατών δολοφόνων.

Νίκη στον αγώνα τον παλαιστινίων.
Κάτω ο αντιδραστικός άξονας Ελλάδος - Αιγύπτου - Κύπρου - Ισραήλ.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
Όλοι και όλες στη πρεσβεία του Ισραήλ, Σάββατο 31 Μάρτη, 6:30μμ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου