Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Με υπέρογκα χρέη στο ΙΚΑ και Αλβανούς υπαλλήλους η «αντισυστημική» σύζυγος του «Καιάδα»


Η σύζυγος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή που είναι γνωστός και ως «Καιάδας», διαθέτει τέσσερις φούρνους στους οποίους απασχολεί 15 Αλβανούς κι έχει παραλείψει να πληρώσει στο ΙΚΑ 470.000 ευρώ!
Την αποκάλυψη για την επιχείρηση της συζύγου Γιώργου Γερμενή έκανε χτες η εφημερίδα «Τα Νέα».
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Χρήστος Παπαχρήστος, σύμφωνα με έγγραφο του ΙΚΑ η σύζυγος του χρυσαυγίτη βουλευτή, Ευγενία Χρήστου διαθέτει με τον πατέρα της ονόματι Χρήστου Ανδρέα, οικογενειακή επιχείρηση αρτοσκευασμάτων.
Όπως αποκαλύπτεται από το εν λόγω έγγραφο, η επιχείρηση απασχολεί 15 Αλβανούς και εδώ και καιρό έχει «ξεχάσει» να πληρώσει τις ασφαλιστικές εισφορές με αποτέλεσμα το ποσό της οφειλής να έχει ανέλθει στα 470.000 ευρώ!
Η οικογενειακή επιχείρηση διαθέτει τέσσερις φούρνους, δυο στην περιοχή της Αθήνας, ένα στον Πειραιά και ένα στον Νέο Κόσμου, επί της οδού Βουλιαγμένης.
Μάλιστα, στην επιχείρηση εργαζόταν και ο ίδιος ο Γερμενής, ο οποίος δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα με τους Αλβανούς υπαλλήλους…
Τέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», η Ευγενία Χρήστου έχει αναλάβει και η ίδια καθήκοντα στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, καθώς από το Φεβρουάριου του 2011 είναι υπεύθυνη του μετώπου Γυναικών του κόμματος...stroumfaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου