Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης για τα στρατόπεδα προσφύγων-μεταναστών

1945 Ναζιστική Γερμανία-2016 Ε.Ε. και Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Ο Στρατός κατασκευάζει και λειτουργεί τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Προσφύγων-Μεταναστών 

Τεράστια ύβρη για τον λαό μας αποτελεί η απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αναθέσει τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος στον Στρατό, ο οποίος ουσιαστικά αναλαμβάνει την κατασκευή με τη ΜΟΜΑ αλλά και την επάνδρωση-διαχείριση-φρούρηση πέντε hot-spots. Ήδη οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν παραχωρήσει δύο εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα για τη φυλάκιση -«φιλοξενία» όπως ονομάζεται- 8.000 προσφύγων. Στο πλαίσιο της διυπουργικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου, αποφασίστηκε ότι ο Στρατός αναλαμβάνει:
  • να ορίσει άμεσα προσωρινούς συντονιστές στα 5 κέντρα υποδοχής στα νησιά
  • να επιβλέψει και να συνδράμει με κάθε διαθέσιμο μέσο στην ολοκλήρωση των έργων κατασκευής ώστε τα hotspots να είναι έτοιμα προς λειτουργία εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.
  • τη στελέχωση και λειτουργία κινητών μαγειρείων στα πέντε νησιά προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πρόσφυγες.
  • να παραχωρήσει τα στρατόπεδα Σίνδου και Σχιστού, άμεσης χωρητικότητας 500 ατόμων, με δυνατότητες φιλοξενίας επιπλέον 4.000 ατόμων το καθένα, για τη δημιουργία κέντρων μετεγκατάστασης (Relocation Camp). Παράλληλα, αναλαμβάνει, την έγκαιρη παράδοσή τους καθώς και τη λειτουργία τους.
Αν οι προηγούμενες γενιές είχαν ταυτίσει τα Ναζιστικά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης με τόπους ομηρείας, βασανιστηρίων και θανάτου, η ελληνική κυβέρνηση υλοποιώντας την αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, μετατρέπει τα νησιά και ολόκληρη τη χώρα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και προσφύγων, που θα περιμένουν εάν και πότε θα χρειάζεται το κεφάλαιο φτηνό εργατικό δυναμικό, για να περνούν στην ΕΕ. Οι υπόλοιποι, αφού περάσουν τη διαδικασία ελέγχου-καταγραφής-διαλογής θα απελαύνονται. Αυτή είναι η Ε.Ε. των Μέρκελ-Ολάντ-Κάμερον-Τσίπρα και Καμμένου που δολοφονεί μαζικά αυτούς που οδήγησαν στην προσφυγιά οι δικοί τους βρώμικοι πόλεμοι, μαζί ή και χώρια από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, ορθώνοντας τείχη, παρατάσσοντας απέναντι τους Στρατούς-ΜΑΤ-δικαστές και Ναζιστικά Τάγματα Εφόδου, κλέβοντας τα υπάρχοντα τους, φιλοξενώντας τους στα Νταχάου-Άουσβιτς του παρελθόντος και του άγριου παρόντος.
Δεν πρόκειται για επιστροφή στο φασιστικό παρελθόν της ανθρωπότητας, αλλά για το χυδαίο, απάνθρωπο, εκμεταλλευτικό και καταπιεστικό πρόσωπο του σύγχρονου Ολοκληρωτικού καπιταλισμού, της Ε.Ε. και του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης που ενσωματώνει τις στρατιωτικές δυνάμεις στην εφαρμογή των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας ενάντια στον εσωτερικό εχθρό.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο συμμετέχει στον ευρωπαϊκό πόλεμο κατά των προσφύγων-μεταναστών αλλά θέλει να δώσει τη διάσταση «εθνικής κρίσης»! Σε “εθνική προτεραιτότητα” αναβαθμίστηκε το προσφυγικό με την ίδρυση μιας ολόκληρης νέας δομής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με έδρα το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων και επικεφαλής υποστράτηγο των Ειδικών Δυνάμεων. O Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος επιβεβαίωσε ανάρτηση του onalert.gr που τόνιζε ότι στη διυπουργική σύσκεψη αποφασίστηκε να φιλοξενηθεί το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Μετανάστευσης στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) είναι το σημείο όπου συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ σε περίπτωση πολέμου και από εκεί διευθύνονται οι επιχειρήσεις. Δίνοντας συνέχεια σε μια κυβερνητική πολιτική που προτάσσει την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών και του εσωτερικού εχθρού, όπως επίσης καταγράφηκε από τα σενάρια της Πανελλαδικής άσκησης Παρμενιώνας 2015, που πρόκριναν τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας!
Γίνεται αντιληπτό σε όλους ότι η συγκεκριμένη απόφαση ανάθεσης του Προσφυγικού Ζητήματος στον Στρατό αποτελεί μια τεράστια τομή του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Αφορά το σύνολο του κόσμου της εργασίας, ανεξάρτητα χρώμα, θρησκεία, εθνικότητα. Τα Μνημόνια, το Πραξικόπημα του καλοκαιριού ενάντια στο μεγαλειώδες «ΟΧΙ» του λαού μας, η αντεργατική λαίλαπα και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μέσω των διαδοχικών Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, βρίσκει την συνέχεια της στον πόλεμο κατά των μεταναστών. Οι δολοφονίες μεταναστών στο Αιγαίο και ο εγκλεισμός τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης αποτελούν ταυτόχρονα τροχιοδεικτική βολή για το γενικευμένο καθεστώς δουλικής εργασίας και εξαφάνισης κάθε δικαιώματος και λαϊκής ελευθερίας.
Τον Στρατό που μάντρωσε η Μεταπολίτευση στα στρατόπεδα, ξαναβγάζουν στο δρόμο όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις, αναδεικνύοντας τον πατερναλιστικό, πολεμικό και κατασταλτικό του ρόλο, είτε σε ασκήσεις, είτε στην πραγματικότητα των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων. Ένας Στρατός που οικοδομείται πλέον στα πρότυπα του Ισραήλ, εξασφαλίζοντας και με τον νέο νόμο για τη θητεία όχι μόνο τη δωρεάν εργασία της στρατευμένης νεολαίας και την ενσωμάτωση-εξαγορά της στα πιο βρώμικα σχέδια τους μέσω της μοριοδότησης, αλλά και την χρήση της ως πολιορκητικό κριό για την συνολική εξαφάνιση των εργασιακών δικαιωμάτων και την ένταση των καθημερινών εμφυλίων μεταξύ των εργαζομένων για μια θέση εργασίας.
Για να τα εφαρμόσει όμως όλα αυτά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν χρειάζεται μόνο την στήριξη των υπόλοιπων μνημονιακών κομμάτων, με χαρακτηριστική την τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «εξαιρεί το Μεταναστευτικό από την αντιπολιτευτική τακτική του σκληρού ροκ που είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει σε όλα τα άλλα ζητήματα»! Απαιτεί την Ανοχή και Συστράτευση του λαού μας. Για αυτό θέτουν ξανά ζήτημα «εθνικών κινδύνων: Το καλοκαίρι ήταν η προβολή του κινδύνου εξόδου από το ΕΥΡΩ και την Ε.Ε. που δικαιολόγησε το Πραξικόπημα και την Υπογραφή του 3ου Μνημονίου. Τώρα, οι Τσίπρας – Καμμένος, με την συνεργασία των καθεστωτικών ΜΜΕ προβάλλουν τον κίνδυνο εξόδου από το Σέγκεν!
 
Όμως τι πραγματικά έχουν συμφωνήσει Τσίπρας-Καμμένος-Κοτζιάς στις διαβουλεύσεις τους με τους εταίρους τους; Τέλος πάντων, τι είναι αυτή η Ε.Ε., την έξοδο από την οποία απεύχονται όλοι οι εκπρόσωποι του αστικού κατεστημένου;
Ας δούμε μια διαφορετική, ωραιοποιημένη εικόνα του διαλόγου μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών και της Ε.Ε., που ανεξάρτητα τις ανάγκες τις οποίες εξυπηρετεί, δεν πρέπει να αγνοήσουμε. Καθώς σε πλήρη απομυθοποίηση του δημοσίου διαλόγου για το Σένγκεν και το προσφυγικό προχωρά, μιλώντας στο ΚΥΠΕ, η εκπρόσωπος της Κομισιόν για το μεταναστευτικό και δεξί χέρι του προέδρου Γιούνκερ κατά την προεκλογική του εκστρατεία, Νατάσα Μπερτρώ. Η κ. Μπερτρώ μιλάει εξ ονόματος της Κομισιόν, του προέδρου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του αρμόδιου αντιπροέδρου Φρανς Τίμμερμανς και εξηγεί πως, ούτε έξοδος από το Σένγκεν υπάρχει, ούτε κοινές περιπολίες ζητά κανένας, ούτε θα αναγκαστεί η Ελλάδα να κρατήσει ένα εκατομμύριο μετανάστες.
Aπαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση de facto ή de jure εξόδου, αποκλεισμού η αναστολής της συμμετοχής της Ελλάδας στο Σένγκεν, η Ν. Μπερτρώ απάντησε: “Κανείς δεν μιλάει για αποπομπή κανενός από τη ζώνη Σένγκεν, ούτε μιλάμε για αναστολή της συνθήκης. Αυτό που συζητήσαμε είναι μια αναφορά για την διαχείριση των εξωτερικών συνόρων, δηλαδή της Ελλάδας. Τέτοιες κάνουμε 5-7 κάθε χρόνο για διαφορετικά κράτη, δεν είναι εξαιρετικό ούτε το ότι κάνουμε μια τέτοια αναφορά. Αυτό που είναι διαφορετικό είναι τα ευρήματα. Και βρίσκουμε ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στην ελληνική διαχείριση του εξωτερικού συνόρου της Σένγκεν.” Ακολούθως διευκρινίζει: ”Δεν μιλάμε για αποκλεισμό της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν, αυτό θα σήμαινε ελέγχους σε όλους όσοι φεύγουν από την Ελλάδα προς τη ζώνη, με αεροπλάνα ή πλοία. Δεν μιλάμε για αυτό. Μιλάμε για τους ελέγχους που ήδη γίνονται σε κάποια σύνορα”. Συμπληρώνει μάλιστα ότι “σε σχέση με τα σύνορα με την ΠΓΔΜ, αυτό είναι κάτι που αποφάσισε η κυβέρνηση μαζί με τους επικεφαλής άλλων 11 κυβερνήσεων και η Κομισιόν το συζητά από τον Οκτώβρη και τη σύνοδο των δυτικών Βαλκανίων.”
Απορρίπτει όμως την εικόνα της “εισβολής” παρά τη θέληση των κρατών μελών: “όχι, αυτό που προβλέπεται είναι πως όταν υπάρχει πρόβλημα και δεν έχει ζητηθεί επισήμως βοήθεια, η νέα υπηρεσία θα πηγαίνει και πάλι στη χώρα με το πρόβλημα, λειτουργώντας στα όρια του τοπικού νόμου. Δεν θέλουμε να φτάσουμε σε σημείο να μην τους θέλει το κράτος, αλλά αν φτάσουμε εκεί, το νομικό κείμενο λέει ότι τα κράτη μέλη θα αποφασίσουν και θα στήσουν αυτό το σύστημα. Αυτοί θα δεσμευθούν για το τι θα μπορεί να κάνει η υπηρεσία.” Κληθείσα να διευκρινίσει τότε τί αφορά η διορία των τριών μηνών στη σχετική απόφαση της Κομισιόν αναφέρει: “είναι προβλέψεις που υπάρχουν στη συνθήκη, υπό το συνοριακό κώδικα, που λέει ότι όταν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, κάποια κράτη μπορούν προσωρινά να κάνουν ελέγχους στα μεταξύ τους σύνορα. Αυτό που συμβαίνει μεταξύ Γερμανίας και Αυστρίας, Αυστρίας και Σλοβενίας. Έχουν εισαγάγει προσωρινούς ελέγχους. Κανονικά πρέπει να αρθούν μέχρι το Μάιο. Εκτός και αν εμείς, η Κομισιόν, ενεργοποιήσουμε ένα άλλο άρθρο της συνθήκης, που επιτρέπει παράταση για δύο χρόνια στο σύνολο. Αυτό έχουμε. Για να το ενεργοποιήσουμε, πρέπει να έχουμε βρει σοβαρή έλλειψη στα εξωτερικά σύνορα και ακριβώς σε αυτό αναφέρεται η προθεσμία των τριών μηνών. Τα άρθρα 19 και 26 λένε ότι αν σε τρεις μήνες δεν ανακτήσουμε τον έλεγχο στα εξωτερικά σύνορα σε μια χώρα, τότε μια άλλη χώρα μπορεί να δικαιολογήσει ελέγχους για δύο χρόνια στα δικά της σύνορα”.
Η Νατάσα Μπερτρώ απορρίπτει και την ιδέα των κοινών περιπολιών Ελλάδας – Τουρκίας στο Αιγαίο: “όχι δεν το συζητάμε αυτό. Δεν το θέσαμε ποτέ. Αυτό που θέλουμε είναι οι δύο ακτοφυλακές να μιλάνε μεταξύ τους, αλλά ο καθένας να επιτηρεί τη δική του πλευρά των συνόρων. Έχουμε ένα κοινό σχέδιο δράσης με την Τουρκία, είναι πολλά που πρέπει να κάνει η Τουρκία, για να βεβαιωθούμε ότι γίνονται έλεγχοι στη δική τους μεριά του συνόρου. Η συνεργασία μεταξύ των δύο είναι ήδη πολύ καλή κεντρικά, πρέπει να γίνει και τοπικά. Να μπορεί η μια ακτοφυλακή να ειδοποιεί την άλλη ότι πλησιάζουν μετανάστες”. “Οι Τούρκοι θα επιχειρούν μόνο στα δικά τους χωρικά ύδατα. Κανείς δεν είπε κάτι άλλο. Ποτέ δε το προτείναμε”, λέει χαρακτηριστικά.
Σε σχέση με τις ελληνικές υποχρεώσεις αναφέρει ότι: “έχουμε ζητήσει από την Ελλάδα να στήσει hot spots, σημεία όπου θα φτάνουν, στα νησιά, έχουμε ένα μόνο στη Λέσβο, με τη Frontex και την αστυνομία που καταγράφουν. Πρέπει να γίνουν και τα άλλα 4. Η προθεσμία ήταν μέχρι το τέλος του 2015. Η επόμενη είναι μέχρι τη Σύνοδο του Φεβρουαρίου.” Ξεκαθαρίζει ότι τα hot spots «δεν είναι το ίδιο με τη φιλοξενία». Σημειώνει δε πως: “δεν πρέπει η Ελλάδα να τους κρατήσει όλους, μόνο να έχουν κάπου να μείνουν όταν φτάνουν. Δεν είναι στατικές θέσεις. Θα προωθούνται ανά την ΕΕ ή θα γυρνάνε στις χώρες τους”. Τέλος αποδίδει τις διαφωνίες με την ελληνική πλευρά σε παρεξηγήσεις και σε παρανοήσεις που δημιουργεί ο Τύπος: “Δεν θέλω να σχολιάσω τί λέει η ελληνική κυβέρνηση, η κυβέρνηση κάθεται γύρω από το τραπέζι και ξέρει τί συζητάμε, όμως, η παρεξήγηση πιθανώς να βρίσκεται στο πως ο Τύπος μπερδεύει τα μηνύματα. Είναι σοκαριστικό που διαβάζω τίτλους ότι η χώρα θα διωχθεί από το Σένγκεν ενώ αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.”
 
Αυτά υποστηρίζει η Νατάσα Μπερτρώ για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ. Αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τις πραγματικές προθέσεις και τους σχεδιασμούς της ενιαίας ευρωπαϊκής άμυνας-ασφάλειας και του ευρωπαϊκού πολέμου εναντίον των μεταναστών. Η αξία της παρέμβασης της δεν αφορά μόνο τις αποκαλύψεις της σχετικά με το τι πραγματικά συζητείται και αποφασίζεται. Κυρίως αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Ε.Ε., που πλέον ενοποιείται βαθύτερα οικονομικά με όχημα την καπιταλιστική κρίση, εργαλειοποιεί τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και το προσφυγικό ζήτημα για να ενοποιήσει τους τομείς Άμυνας/Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής. Αν επομένως ο εμφύλιος πόλεμος ενοποίησε τις ΗΠΑ, ο κοινωνικός πόλεμος ενοποιεί την Ε.Ε.! Τα όσα αναφέρει η Νατάσα Μπερτρώ για τον έλεγχο των ευρωπαϊκών συνόρων και την δράση της ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής αποδεικνύουν το σύγχρονο αντεπαναστατικό περιεχόμενο της Ε.Ε. Αποτελούν συνέχεια των δημοσιευμάτων που αποκάλυπταν ότι το 2013 ο γερμανικός στρατός πραγματοποίησε 10ημερη άσκηση με σενάριο καταστολής πλήθους. Όχι στη Γερμανία, αλλά σε άλλη χώρα! Το σενάριο προέβλεπε εισβολή σε άλλη χώρα για να επιβληθεί «ο Νόμος και η Τάξη», που είχαν διαταραχθεί από διαδηλώσεις και κοινωνικές αντιδράσεις που είχαν οδηγήσει σε βιαιότητες. Ακόμη χειρότερα το σενάριο προέβλεπε ότι ο γερμανικός στρατός θα έκανε αυτή την επέμβαση είτε λόγω αδυναμίας είτε λόγω άρνησης των εθνικών στρατιωτικών δυνάμεων να αντιμετωπίσουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης!
Τα παραπάνω κάνουν επιτακτικό να τεθεί ξανά με αποφασιστικότητα το ζήτημα της εξόδου και διάλυσης της Ε.Ε. Το μήνυμα που στέλνουν οι εταίροι της Ε.Ε. είναι ότι πλέον κάθε κοινωνικό κίνημα που θα αμφισβητεί τις κεντρικές επιλογές τους και την ίδια την αστική κυριαρχία θα βρεθεί αντιμέτωπο με τις ενοποιημένες κατασταλτικές και πολεμικές τους δυνάμεις. Το ευρωπαϊκό κατεστημένο δηλώνει ότι θα επιβάλλει τις πολιτικές του και τα συμφέροντα του, εντός και εκτός των ευρωπαϊκών συνόρων, κάνοντας ανοικτή χρήση των στρατιωτικών δυνάμεων. Αυτό αποδεικνύουν οι χειρισμοί του Γάλλου Προέδρου Ολάντ μετά την επίθεση στο Παρίσι, σε αυτό στοχεύει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που έχει ζητήσει να εξεταστεί η ανάπτυξη των Bundeswehr δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας, ενώ παράλληλα η γερμανική κυβέρνηση σχεδιάζει να δαπανήσει 130 δις ευρώ για την αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων της.
Στον πόλεμο όμως κατά των μεταναστών το βάρος της Ε.Ε. πέφτει στο φακέλωμα των προσφύγων-μεταναστών και στις απελάσεις! Με την Ε.Ε. να σκάβει τα πρώτα χαρακώματα εναντίον των μεταναστών στην Τουρκία, την οποία χρηματοδοτεί με δις ευρώ για να φτιάξει τεράστια στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ορθώνοντας ακολούθως τα σιδερένια τείχη του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού και της Ακτοφυλακής Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο, με την συνδρομή της FRONTEX και της ευρωπαϊκής Στρατοχωροφυλακής-Ακτοφυλακής. Κεντρικός ο ρόλος των hot spot! Με τελευταίο εμπόδιο στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ, όπου είτε ο στρατιωτικός νόμος θα αποκρύπτει τη βαρβαρότητα των ΜΑΤ όπως στην πρόσφατη επίδειξη κρατικής πυγμής στην Ειδομένη, είτε θα παρατάσσονται χιλιάδες Μισθοφόροι της FRONTEX, όπως ήδη έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Παράλληλα, η δαιμονοποίηση των μεταναστών και η ισλαμοφοβία όχι μόνο κάνουν ανεκτή την ευρωπαϊκή βαρβαρότητα εις βάρος των μεταναστών στους λαούς της Ευρώπης, αλλά ετοιμάζει και την επόμενη μέρα. Οι τροχιοδεικτικές βολές με τη μορφή δηλώσεων ήδη σκιαγραφούν τη δημιουργία ζωνών πρωτόγνωρης εργασιακής εκμετάλλευσης και καταπίεσης, που θα επικοινωνούν με τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών, όπου θα εξασφαλίζεται η μάζα της δουλικής εργασίας.
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - HOT SPOT. ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ-FRONTEX
Πρέπει να τους Μπλοκάρουμε. Καμία συμμετοχή του ελληνικού στρατού στην αστυνόμευση των συνόρων και καμιά εμπλοκή στο προσφυγικό ζήτημα. Να σταματήσουν οι αποστολές εκτός συνόρων, να διακοπεί η συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων, στη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τα στενά του Άντεν. Να διακοπεί η στρατηγική συνεργασία με Ισραήλ-Κύπρο-Αίγυπτο. Να σταματήσουν οι κοινές ΝΑΤΟϊκές, Ευρωπαϊκές και διεθνείς ασκήσεις του ελληνικού στρατού. Πρέπει να ενισχυθεί το Κίνημα των Φαντάρων μέσα στον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής.
Να συμβάλλουμε σε ένα σύγχρονο εργατικό διεθνιστικό κίνημα, με αντικαπιταλιστικά-αντιμπεριαλιστικά χαρακτηριστικά, για την Ανατροπή της βάρβαρης κυβερνητικής πολιτικής και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ που μας μετατρέπουν σε Δούλους του 21ου αιώνα.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου