Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία στον επισιτισμό "Λάντζα", για το εκλογικό αποτέλεσμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Την Δευτέρα 25/01/2016 έγιναν οι εκλογές στο σωματείο εργαζομένων στον επισιτισμό Αχαΐας. Η αγωνιστική πρωτοβουλία στον επισιτισμό – Λάντζα πραγματοποίησε αυτοτελή κάθοδο κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Tο ψηφοδέλτιο χτυπήθηκε από μέλη της απερχόμενης διοίκησης από την πρώτη στιγμή ως διασπαστικό γιατί έσπαγε την ενότητα της γραφειοκρατίας στην αδράνεια της. Μέχρι τελευταία στιγμή  συναντούσαμε εμπόδια και απειλές για την ακύρωση του ψηφοδελτίου μας. Σαν να μην έφτανε αυτό αποκλειστήκαν οι ανασφάλιστοι συνάδελφοι μας από  το να εκφραστούν στις εκλογές.
Παρόλα αυτά η αγωνιστική πρωτοβουλία στον επισιτισμό- Λαντζα κατόρθωσε να σχηματίσει ψηφοδέλτιο και να μπορέσει να καταγράψει ποσοστό 30,8% και να πάρει 2 έδρες στο καινούριο Δ.Σ. φέρνοντας νέο αίμα στο σωματείο, κάνοντας όλη την εβδομάδα δουλεία άνθρωπο τον άνθρωπο για να μαζέψει εγγραφές για το σωματείο.
Στόχος μας το επόμενο διάστημα είναι να μπορέσουμε να βρεθούμε με όλο το δυναμικό που μας στήριξε για να αποκτήσει ζωντάνια το σωματείο μας και να μπορέσει να αποτελέσει πόλο έλξης για περισσότερους συναδέλφους. Για ένα ταξικό μαχητικό συνδικαλιστικό κίνημα ενάντια στην γραφειοκρατία και στην εργοδοσία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ(ΣΥΡΙΖΑ -  πρώην ΠΑΣΚΕ): 56 και 5 έδρες
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ- ΛΑΝΤΖΑ (δυνάμεις της ριζοσπαστικής-αντικαπιταλιστικής αριστεράς -ανένταχτοι): 25 και 2 έδρες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου