Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

24ωρη απεργία στη Vodafone την Τρίτη 3/3 και κάλεσμα αλληλεγγύης του Παν. Σωμ. Εργαζομένων WIND


https://athens.indymedia.org/media/upload/2015/03/01/strike.jpg 
Την ανανέωση της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αξιοπρεπείς όρους και χωρίς μειώσεις ζητούν οι εργαζόμενοι της Vodafone από τη διοίκηση της εταιρείας, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία αύριο Τρίτη, 3 Μαρτίου.
Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Vodafone- Πάναφον αναφέρει:

Μετά από απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης προχωρούμε στην κήρυξη 24ωρης απεργίας στην Vodafone την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015.
H εργοδοσία πάει να βγάλει παράνομη την αυριανή (3/3) απεργία. Σήμερα στις 3μμ το δικαστήριο. 

Ανακοίνωση του Παν. Σωμ. Εργαζομένων WIND

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ VODAFONE ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VODAFONE ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Σήμερα στις 15.00 εκδικάζεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων αγωγή της διοίκησης της Vodafone εναντίον του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων στην εταιρία, σχετικά με την αυριανή απεργία που έχει κηρυχτεί.
Συνάδελφοι,
Εκφράζουμε τη στήριξη μας στο Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στη Vodafone και σας καλούμε να σταθείτε αλληλέγγυοι σε αυτό.
Η απεργία μας στις 4 και 5 Μάρτη είναι τεράστιας σημασίας γιατί
  • Αποτελεί απόφαση μαζικής γενικής συνέλευσης
  • Με αυτήν κλιμακώνουμε τη δράση μας καθώς, όπως όλοι γνωρίζουμε, η διοίκηση μας εμπαίζει από το καλοκαίρι και στην τελευταία συνάντηση ζήτησε εκ νέου αναβολή των συνομιλιών για 2 μήνες. Όλο αυτό το διάστημα συνεχίζει τις απολύσεις, τα vouchers και τις εργολαβίες.
  • Προσπαθήσαμε να συντονίσουμε τη δράση μας με άλλα σωματεία του κλάδου ώστε να χτυπήσουμε από κοινού και η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος θα μετρηθεί από τις διοικήσεις. Αυτό καταδεικνύει και η δίωξη που ασκεί η διοίκηση της Vodafone, η οποία σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και να ανακόψει κάθε αγωνιστική δράση.
Είναι στο χέρι όλων μας να δώσουμε μια ευκαιρία στον αγώνα αυτόν και να συμμετέχουμε στην 48ωρη απεργία. Αυτά που χάσαμε και έχουμε να χάσουμε είναι πολύ περισσότερα από 2 μέρες απεργία.
Σας καλούμε όλους στο δικαστήριο της Ευελπίδων σήμερα στις 15.00 (κτ 5) .
Σας καλούμε να στηρίξετε την απεργιακή κινητοποίηση των συναδέλφων μας στη Vodafone την Τρίτη 3 Μάρτη.
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην 48ωρη απεργία μας και να παρευρίσκεστε στις απεργιακές συγκεντρώσεις στα κτίρια τις Wind στις 4 και 5 Μάρτη.
ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗ WIND ΣΤΙΣ 4 & 5 ΜΑΡΤΗ
Ενωμένοι στο Σωματείο συμμετέχουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε
Το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑ.Σ.Ε.WIND

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου