Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Αλληλεγγύη στους απεργούς της Coca Cola

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
"Εμείς οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Ε.. Τσάνταλης» συνήλθαμε σήμερα Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στις 7.30 π.μ. στο χώρο του εργοστασίου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό θέμα την ενημέρωση για την εξέλιξη του απεργιακού αγώνα στην Coca Cola που έχει ως αίτημά του την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και αφού ακούσαμε τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, του Σωματείου μας και άλλους ομιλητές
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ότι
Η Coca Cola συνεχίζει την αποτυχημένη προσπάθειά της να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη με παραπλανητικές διαφημίσεις και τη χρήση χορηγιών για να σπάσει τη μεγάλη επιτυχία του μποϊκοτάζ των προϊόντων της από το καταναλωτικό κοινό.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ
Την Coca Cola 3 Ε για το διαρκή εμπαιγμό του ελληνικού καταναλωτικού κοινού με ανακοινώσεις περί ανύπαρκτων επενδυτικών προγραμμάτων, τη στιγμή που εισάγει μεγάλο όγκο προϊόντων της από το εξωτερικό.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι
Στηρίζουμε τον αγώνα των συναδέλφων μας μέχρι την τελική δικαίωσή τους και στέλνουμε μήνυμα προς τα golden boys της πολυεθνικής ότι θα συνεχίσουμε το Μποϋκοτάζ σε Amita, Fanta, Coca Cola μέχρι να πάρουν πίσω τις απολύσεις και επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Να εντείνουμε τις δράσεις αλληλεγγύης μας προς τους απεργούς συναδέλφους μας στην Coca Cola 3 E, να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο και μέσο.
ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ
Στη Διοίκησή μας να επιδώσει το παρόν Ψήφισμα σε κάθε αρμόδιο". 
 
 Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Εταιρείας Τσάνταλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου